sobota 21. března 2009

cliché za kilo


Před asi týdnem jsem si společně s rottenem77 objednal dávnou radost .. Fingerboard! Když mi ho včera u Tesca předával, nemohl sem se dočkat, až si ho pomaličku a něžně rozbalím, vyndám z ošklivě laciného obalu a pořádně si s ním zajezdím .. Vidina zpříjemnění pracovní soboty brázděním stolu rozlehlého oním kouskem plastu s kolečkama se zvrhávala až ve zvířecí chutě .. Oslidovat podstavec monitoru, kicknout si to pěkně přes celou klávesnici v nekončící rotaci .. Když sem usínal, dřímal sem tento nástroj rozkoše pro mé prsty v dlaních, zabalený, čekající a sladce můj ..


Při začátku pracovního dopoledne jsem ho ladně rozbalil, a vychutnával si jeho dokonalý tvar .. nic na tom neměnil ani fakt, že je to jen kus plastu na mizerně držících kolečkách, co dělájí kravál jak prase :-))

Po asi půlhodině děsivých ran o stůl a zlostných povzdechů doplněných o nechápavý pohled kolegyň jsem se rozhodl pro netypické řešení .. použil sem podložku pod myš a dál sem si na ní se svým boradíkem zběsile hopkal ..

.. a pak mou zvrácenou mysl popadl amok .. restyling! Ano, tušíte správně, nahradíme šedivě bílá, nudná a nehusťácká kolečka za kolečka stejných - mizerných - kvalit, ovšem tyto nová dodají našemu boardíkovy sprvánej - a žádoucí - image, protože jsou divoce obarvičkovaná ..

Snad kvalita boradíku ( nebo šikovnost má? ) tomu chtěla, že zpět se podařilo dostat jen tři kolečka a čtvrté, leč by chtělo za bratříčky, má bohužel nezodpovědnou matičku a ta skurvila závit ..

A ponaučení? Nu, i podložka pod myš může mít alternativní smysl bytí a i za kilo se dá koupit pěkná ozdoba na monitor ..

Žádné komentáře:

Okomentovat