.. aneb řizek naruby ( interní rodinné označení )
Po ranní projížďce, dopolední polehávání u klávesnice přišlo něco, co už sem dlouho nečekal a zapoměl, jak skvostně to chutná ..
V jednoduchosti je kouzlo, aneb jak na to : příprava řízku asi není ( pro mě ) nic až tak hrozivého - s přihlédnutím k faktu, že je to sice trošku vyšší level, ale zvládám, takže :
Takže naklepané kusan masa - nélip prasátka a nélip tenké ( ať mužou byt třeba dva a symfonie chuti se více využije :-)) ) - standardně dokořeněny se to ještě vymáchá v česneku ( ve vysledku málem není citit, ale dotváří charakter ) a pak následuje ono "naruby", tedy prvně tento plátek prasátka do stróhanky, pak až do vajička a pak tradá na pánvičku..
to cely se překryje orestovanym plátkem slaniny a vysledek je prostě boží!
( nebudu tady popisovat, jak to chutná a co že je na tym tak užasnyho, takže chcete-li, vytvořte, uvidite :-) )
Po ranní projížďce, dopolední polehávání u klávesnice přišlo něco, co už sem dlouho nečekal a zapoměl, jak skvostně to chutná ..
V jednoduchosti je kouzlo, aneb jak na to : příprava řízku asi není ( pro mě ) nic až tak hrozivého - s přihlédnutím k faktu, že je to sice trošku vyšší level, ale zvládám, takže :
Takže naklepané kusan masa - nélip prasátka a nélip tenké ( ať mužou byt třeba dva a symfonie chuti se více využije :-)) ) - standardně dokořeněny se to ještě vymáchá v česneku ( ve vysledku málem není citit, ale dotváří charakter ) a pak následuje ono "naruby", tedy prvně tento plátek prasátka do stróhanky, pak až do vajička a pak tradá na pánvičku..
to cely se překryje orestovanym plátkem slaniny a vysledek je prostě boží!
( nebudu tady popisovat, jak to chutná a co že je na tym tak užasnyho, takže chcete-li, vytvořte, uvidite :-) )
Žádné komentáře:
Okomentovat